Tacopaj
Pajdeg:
4 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gram smör
1½ dl mjölk
Blanda samma och förgrädda i 200°C i 10 minuter.
Fyllning:
600 gram köttförs
1 påse tacokryddor
1 lök
1 röd paprika
1 burk krossade tomater
1 burk crème fraiche
4 msk majonäs
1 kram peppar
2 dl riven ost
Stek färsen, lök och kryddorna. Rör i resten, häll i pajskalet och strö över osten.
Grädda i 200°C i 10-15 minuter.
4 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gram smör
1½ dl mjölk
Blanda samma och förgrädda i 200°C i 10 minuter.
Fyllning:
600 gram köttförs
1 påse tacokryddor
1 lök
1 röd paprika
1 burk krossade tomater
1 burk crème fraiche
4 msk majonäs
1 kram peppar
2 dl riven ost
Stek färsen, lök och kryddorna. Rör i resten, häll i pajskalet och strö över osten.
Grädda i 200°C i 10-15 minuter.
Kommentarer
Trackback