Färsbiffar med mozzarella och tomatsås

Färsbiffar
500 g blandfärs
1 ägg
1 msk fransk senap
<1 vitlöksklyfta
1 tsk timjan
1 tsk rosmarin
1 msk kalvfond
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
125 g mozzarella

Blanda samman allt utom mozzarellan.
Forma färsen till minst 8 tunna biffar.
Lägg ihop två och två med mozzarella i mellan.
Stek i panna tills de får fin färg. Sätt in i ugnen och efterstek på 175 grader i ca 15 min.

Tomatsås
Smörstek 1 hackad vitlöksklyfta
Häll i 1 burk finkrossade tomater.
Krydda med
1 tsk socker
1 tsk balsamicovinäger
1 msk oregano
Salt och peppar

Servera med pasta och sallad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0