Solrosbaguetter
50 gram jäst
5 dl ljummet vatten
½ dl olivolja
2 tsk salt
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
1 dl skalat sesamfrö
12-13 dl mjöl
Blanda jäst, vatten och olja. Tillsätt resten och låt degen sedan jäsa i 40 minuter.
Dela degen i 8 delar och lägg på en plåt. Skåra baguetterna. Låt jäsai 40 minuter.
Grädda i 225°C i 12 minuter.
5 dl ljummet vatten
½ dl olivolja
2 tsk salt
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
1 dl skalat sesamfrö
12-13 dl mjöl
Blanda jäst, vatten och olja. Tillsätt resten och låt degen sedan jäsa i 40 minuter.
Dela degen i 8 delar och lägg på en plåt. Skåra baguetterna. Låt jäsai 40 minuter.
Grädda i 225°C i 12 minuter.
Kommentarer
Trackback